Bieren van de Scheldebrouwerij!

Volgende uitstekende bieren van de Scheldebrouwerij staan klaar voor u in de winkel:
 
Hop Ruiter: een tripel van 8% vol. alcohol waarop dry-hopping is toegepast. Het bier heeft hierdoor een enorme diversiteit aan aroma's.
 
Zeezuiper: een goudblonde moutige triple van hoge gisting met 8% vol. alcohol. Dit bier heeft een eigen karakter door o.a. gebruik te maken van koriander.
 
Lamme Goedzak:  uit de verhalen van Tijl Uilenspiegel, is een blond bier voor de liefhebber die robuuste hopbitterheid niet uit de weg gaat. Een specialiteit van 7% vol. alcohol, een bier zoals bier hoort te zijn!

Dulle Griet:  rondborstig en eigenzinnig. Zo kan dit donker bier worden getypeerd. Aromatisch, moutig en mild in smaak
met 6,5% vol. alcohol. Dulle Griet, de naam die de Gentenaren aan hun krachtige kanon gaven.

Strandgaper: een schaaldier welke in het Scheldegebied voorkomt. Een blond toegankelijk bier van 6,2% vol. alcohol met een volle smaak en een frisse zachtbittere afdronk. Strandgaper past uitstekend bij mossel- en visgerechten.

'n Toeback: een bovengistende Kempense Quattro, van maar liefst 9,5% vol. alc. Na het drinken van een toeback quattro gaat een van de Wildemannen met de Sint-Katharinakerk uit Hoogstraten op wandel. Een toren van 105 meter en enkele 100 tonnen zwaar torsen. Een wonderdrank, die’n toeback!

Oesterstout: een bier met een vleugje zeesmaak van oesters. Het is met 8,5% vol. alcohol een stevige, zachte stout met beperkte bitterheid en donker als de nacht. Tijdens het brouwproces wordt de wort van dit bier over oesterschelpen gepompt. Het wordt door de kenners als een van de betere bieren omschreven.

Bier zoeken

Nieuws & Promoties

22-04-2014
Scheldebrouwerij [ lees meer ]
15-04-2014
Drinxit Folder April [ lees meer ]
08-04-2014
La Cress verkrijgbaar! [ lees meer ]
08-04-2014
Kasteelbier Trignac 2013 [ lees meer ]
25-03-2014
Hopus Primeus Beschikbaar! [ lees meer ]
Volg ons ook op Facebook