eindejaarscataloog voor businessklanten

Geplaatst op 09/10/2019

Beste bedrijfsleider,

Ieder jaar opnieuw kampen heel wat bedrijfsleiders met de vraag welk origineel eindejaarsgeschenk ze dit jaar kunnen geven aan hun medewerkers en/of hun klanten.

Het is inderdaad niet eenvoudig om altijd origineel uit de hoek te komen. Mogen we zo vrij zijn u hierbij wat te helpen? Ingesloten vindt u onze “eindejaarsgeschenken- catalogus voor bedrijven” met een prachtig assortiment drank-geschenkverpakkingen. bestelbon catalogus

Vanzelfsprekend bieden wij u uiterst concurrentiële prijzen aan maar wat nog veel belangrijker is, is het feit dat wij heel selectief geweest zijn bij de keuze van de aangeboden geschenken.

We hebben er nauw op toegezien dat deze producten met een “aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid” niet te koop zullen zijn in de grote supermarktketens wat uw geschenk nog extra “premium” maakt.

We hebben er daarenboven ook voor gezorgd dat iedereen er zijn gading kan in vinden, zowel bieren, sterke dranken als wijnen komen aan bod en dit met een prijsvork van 7 tot 120 euro.

Neem eens kijkje in onze brochure. Hopelijk kunnen we u “verleiden” om uw eindejaarsgeschenken dit jaar via ons te bestellen.

Hoe gaat alles in z’n werk?

 Vul uw bestelling in op het bestelformulier

Stuur het naar ons op tegen uiterlijk 25 oktober. (post, fax of email)

Wij leveren alles bij u eerste helft december, samen met de factuur.

 Mocht u nog vragen hebben, contacteer ons vrijblijvend via: tel….of email…….

Meer info of advies nodig over dit nieuwsitem?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 056 35 91 88 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!