Fritz Kola

Geplaatst op 26/06/2017

Fritz kola

fritz-kola werd opgericht door twee vrienden Micro Wiegert en Lorentz Hampl opgericht in 2003. De twee studenten wilde een cola creëren om zo een hak te zetten tegen de grote corporale frisdrankgiganten . Het bedrijf, gevestigd in Hamburg, werd in het begin enkel lokaal verkocht maar al snel sloot het Duits publiek de frisdranken in hun harten, en al snel maakte de Duitse frisdrank fabrikant zijn opmars naar Nederland en België

fritz-kola heeft de maximale hoeveelheid natuurlijke cafeïne in hun cola zitten en is volledig vrij van kunstmatig toegevoegde smaak en kleurstoffen. Naast de klassieke fritz-kola is er ook twee andere variante één zonder suiker en één met de natuurlijke zoetstof Stevia. Het assortiment van fritz-kola bestaat naast cola uit fritz-limo, fritz-spritz, en fritz0mate en MISCHMACH.

De twee oprichters hanteren een duurzame aanpak binnen het bedrijf. Zo zijn ze heel erg bewust van de impact op het milieu en daarom zijn alle flesjes recyclebaar en worden er uitsluitend duurzame ingrediënten gebruikt in het productie proces.

Meer info of advies nodig over dit nieuwsitem?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 056 35 91 88 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!