Netebuk Original bier van de maand April 2018

Geplaatst op 04/04/2018

Netebuk Original van Brouwerij Gulden Spoor te Gullegem is het streekbier in de kijker.  Schitterende actie: bij aankoop van 4 flesjes, ontvangt U 2 flesjes gratis tijdens de maand April. noteer alvast 21 April in uw agenda voor de degustatie.

Naast het Gulden Spoor gamma wordt bij ons ook de legendarische Netebuk lijn gebrouwen. Hierbij wordt op alle mogelijke manieren gegoocheld met intense smaken en onverwacht sublieme combinaties. Deze bieren staan met hun stoer imago hoog aangeschreven bij menig bierkenner en -liefhebber.

Voor de Original en de Wheat Edition kunt u het ganse jaar bij ons terecht. Verder leven onze experten zich uit met seizoensgebonden hoogstandjes zoals de Winter of Coffee Editions.

LEGENDE VAN DE NETEBUK

Netebuk is vernoemd naar de vliegende geitenbok uit de bekende legende. Dronken caf├ęgangers beweerden dat de buk de mascotte was waarmee ze thuis geraakten. Uiteraard gebeurde dit zelden zonder slag of stoot. Net als het dier zijn onze bieren onvoorspelbaar en memorabel. Vandaag leeft de legende verder in ons exclusieve gamma!

Meer info of advies nodig over dit nieuwsitem?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 056 35 91 88 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!