Ah ier ze de fanatieke bierproevers
Voila, de congés zin gedoan en me vliegn der were in.
K moe zeggn… Ik ondervinne mjer en mjer damme were ‘back to basic’ aant goan zin. De basissmoakn primeren were en ous bier van de moand es echt wel ne variant ip ne klassiekn topper.
Hommel dry hopped van brouwerie Leroy in Boezinge.
Oje da proeft, eie in de neuze de geure van groene hoppe, gist en lichte fruttoetsen met in de smoake un verfrissende krudige smoake, en ton evolueert noa un pallet van citrus, ginappel en pompelmoes. En deur de dry hopping binst de rippinge bekomd je die extra toetse van groen ges en lentebloemn mo wok een utgesprokn bitterheid.
Ik zin fan.
En nu benne kik ier uitgenwudigt in ’t Hommelhof in Watou. De referentie oat het goat over Bier en culinair genietn. David eit specioal een gerechtje gemoakt met hommel dry hopped. Gebakken zeeduvel en langoustines, pret, shi-take en stoemp met veske tunkrudn.
Tes van lekt min liptje weie.
Out julder oallemoale goet, enhe. Santé!
U kan ons steeds telefonisch contacteren via 056 35 91 88 of vul ons contactformulier in.