Masterclass American Whiskey

Geplaatst op 18/03/2024
Beste spiritlover

Graag nodigen wij jullie uit voor onze volgende masterclass op dinsdag 7 Mei 2024 om 19h30 in onze vertrouwde locatie, Hoeve te Dappaert in Bissegem.

Deze avond zal Vincent Schietse ons geanimeerd vertellen en inspireren ( in het Nederlands) over de Amerikaanse stijlen van Whiskey.

Een tipje van de sluier.  Jack Daniels is GEEN Bourbon. Vincent legt het je haarfijn uit.  Deze keer is er ook een groot scherm voorzien waarbij de beelden aangenamer tot hun recht zullen komen.

We starten de avond  om 19h30 met een Horseneck als apero.

Vervolgens de masterclass om 20h00
De line up is als volgt
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
Woodford Reserve Malt
Woodford Reserve Wheat
Woodford Reserve Double Oaked
Jack Daniel's Single Barrel 'Barrel Strength'
Zoals steeds gaan we passende hapjes en bites voorzien. 
Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 30 personen. De prijs bedraagt 48 euro per persoon.  Enkel de betaling geldt als inschrijving.
Inschrijven kan dus enkel via mail naar dominique@drankenpauwels.be en dit  na betaling op het rekeningnummer BE87 4645 1749 9194     Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.
Snel zijn zal de boodschap zijn. Tot dan?
Cheers!
Ps   Er volgt op 27 Augustus  een Wodka masterclass, in Oktober een masterclass over Engelse blend whisky’s van Compassbox , op 19 november de Tequilatasting Fortaleza en in december de Plantaray rums die ik vorige maand heb uitgekozen.
Van zodra alle data gekend zijn, volgt een communicatie zodat jullie deze topavonden met stip in jullie agenda kunnen droppen.
Meer info of advies nodig over dit nieuwsitem?

U kan ons steeds telefonisch contacteren via 056 35 91 88 of vul ons contactformulier in.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!