Nieuws

Drinxit magazine Oktober 2019

Drinxit magazine Oktober 2019

Geplaatst op 16/10/2019

Drinxit magazine voor Oktober is er en hoe! Ontdek snel alle promo's, gadgets en innovaties. klik hier om het Drinxit magazine te doorbladeren. de promo's zijn geldig van vrijdag 18 Oktober tot en met zaterdag 26 Oktober. Profiteer er van...

Wieze, bier van de maand

Wieze, bier van de maand

Geplaatst op 09/10/2019

Wieze staat deze maand in de kijker. Gratis degustatie op zaterdag 12 Oktober 2019. Actie 3flesjes kopen en eentje gratis.                                                                                                                      Vandaag klinken we op de glorieuze terugkeer naar de roots van Wieze! De wortels van Wieze reiken terug tot 1866 wanneer er in het dorpje Wieze wordt begonnen met brouwen.

Babbu the cheeky and fruity low alcohol drink

Babbu the cheeky and fruity low alcohol drink

Geplaatst op 11/09/2019

Het ‘cheeky and fruity’ lichtroze Babbu bestaat uit watermeloensap, met een lichte toets van zure appelsap. Er zit rietsuikeralcohol in, wat het drankje een alcoholpercentage van 4 procent geeft. “De smaak is zalig fris, 

Midi Apéritifs

Midi Apéritifs

Geplaatst op 16/08/2019

Cassis, bergamot, rosemary, fennel seeds, artichoke, wormwood.
6 out of 10 of the botanicals/herbs we use to create our Classic Red.
Traditionally, those ingredients would be infused/macerated inside the vessels.
We took things a little further...

Dingle Gin uit Ierland.

Dingle Gin uit Ierland.

Geplaatst op 18/07/2019

Dingle Original Gin is the product of a considerable amount of research, both technical and historic and experimentation. Our aim was to create a totally unique gin, one which worked within the great  tradition of gin distilling but which also came with a degree of innovation.
 

Oh my Saké

Oh my Saké

Geplaatst op 31/01/2019

Japan is een fascinerend land. Saké hoort daar bij. we zijn gestart met een verrassend assortiment van verschillende saké's. Saké kan heel makkelijk een maaltijd vergezellen. Als aperitief bieden we een sprankelende Saké aan. hoe wordt Saké eigenlijk geproduceerd? klik hier voor een deskundige uitleg.

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

Geplaatst op 03/04/2017

vanaf nu bieden wij ook ijsbollen, ijsblokjes en ijsschilfers aan. ook voor grotere hoeveelheden zijn wij voorzien met handige koelboxen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!