Nieuws

Wostok limonades

Wostok limonades

Geplaatst op 26/06/2017

WOSTOK
Wostok bottelt de smaken van een lang vergeten wereld. Denk aan de aroma’s van de zijderoute en aan tarchuna, een kruidige en verfrissende traditionele drank uit de ongerepte Kaukasus. Een mooi verhaal, en ja, Wostok smaakt echt anders dan andere frisdranken. En de retro flesjes ogen een stuk beter dan die fletse flessen van de grote jongens.


Fritz Kola

Fritz Kola

Geplaatst op 26/06/2017

fritz-kola werd opgericht door twee vrienden Micro Wiegert en Lorentz Hampl opgericht in 2003. De twee studenten wilde een cola creëren om zo een hak te zetten tegen de grote corporale frisdrankgiganten . Het bedrijf, gevestigd in Hamburg, werd in het begin enkel lokaal verkocht maar al snel sloot het Duits publiek de frisdranken in hun harten, en al snel maakte de Duitse frisdrank fabrikant zijn opmars naar Nederland en BelgiëPayconiq. betalen met je smartphone.

Payconiq. betalen met je smartphone.

Geplaatst op 02/06/2017

Betalen met je smartphone is vanaf nu ook mogelijk in onze winkel.
klik hier voor meer info.

Vino Azul, blauwe wijn

Vino Azul, blauwe wijn

Geplaatst op 27/05/2017

Deze blauwe wijn is gemaakt van 100% chardonnay druiven. Dit is één van de meest geteelde druiven voor de uitwerking van witte wijn met een grotere aanwezigheid in de wereld wijnbouw, bekend als de koningin van de witte druiven, en een van de twee belangrijkste varianten in de productie van champagne en witte wijn.
WAAROM BLAUW?Firefly tonic

Firefly tonic

Geplaatst op 19/05/2017

Firefly tonic zijn natuurlijke tonics in het premium segment.

Joyn klantenkaarten

Joyn klantenkaarten

Geplaatst op 19/05/2017

Een kaart vol voordelen


Dankzij de app op je smartphone of de kaart in je portefeuille geniet je van voordelen bij meer dan 5.000 handelszaken over heel België. Scan je QR-code op de iPad van de handelaar, verzamel punten en krijg leuke beloningen in ruil.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!