Nieuws

Gulden Draak bier van de maand

Gulden Draak bier van de maand

Geplaatst op 04/12/2018

Gratis degustatie op zaterdag 15 december 2018. De Gulden Draak spuwt zijn vuur sinds 1986 bij Brouwerij Van Steenberge. Dit vurige bier met karakter werd oorspronkelijk gebrouwen in opdracht van brouwerij Cruyl uit Assenede. Het was toen een festiviteitenbier en ...

wijn in de kijker Clos De L' Oratoire  5+1 gratis

wijn in de kijker Clos De L' Oratoire 5+1 gratis

Geplaatst op 03/12/2018

Het verhaal begint in 1880, toen Edouard Amouroux na zijn huwelijk eigenaar werd van een fi jn wijnbouwareaal aan syrah-wijnstokken. Het is vernoemd naar het oratorium naast het perceel in Tresqouy. De wijngaard kreeg dus de labelontwerp “Clos de l’Oratoire des Papes” en bleef sindsdien onveranderd. In 2000 nam Ogier (wijnmakerij) het over.

Churchill's Rhum

Churchill's Rhum

Geplaatst op 03/12/2018

Churchill’s barrel is een bijzondere destillaat op basis van Belgische rum. Belgium exclusive and speciale taste creators (B.E.S.T. creators) geeft met deze uitzonderlijke invulling aan waar het voor staat. Met grote fierheid stellen wij dan ook de unieke Churchill’s barrel voor. Een edel destillaat van Belgische bodem met nooit gekende smaakexplosie. Welke net zoals de gelijknamige “Churchill’s gin” gebaseerd is op de nobele smaken van de tabaksplant. 

Grailee's

Grailee's

Geplaatst op 24/08/2018

"In search of the holy grail of beers? 
Grailee's is een Tarwebier van West-Vlaamse makelij. Het is een fris, licht en smakelijk biertje dat uitsluitend met natuurlijke ingrediënten wordt gebrouwen.

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

Geplaatst op 03/04/2017

vanaf nu bieden wij ook ijsbollen, ijsblokjes en ijsschilfers aan. ook voor grotere hoeveelheden zijn wij voorzien met handige koelboxen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!