Nieuws

Drinxitmagazine April 2019

Drinxitmagazine April 2019

Geplaatst op 18/04/2019

De hoogdagen van het wielerseizoen met Kwaremont bier • Coupe Fleur ‘for everyone’ met Roomer en gratis cava • Veertien pils kopen, tien gratis: zotte promo op Maes en Cristal Alken   NIEUW: Schweppes Russchian, met een toets van bessen, hibiscus en wortel  Dikke Jan, artisanaal streekbier met eigenzinnige kenmerken klik hier om alles te ontdekken.

Grailee's Wheatbeer. relax it"s Belgian

Grailee's Wheatbeer. relax it"s Belgian

Geplaatst op 04/04/2019

deze maand staat het lokale bier Grailee's in the picture. zij voorzien een prachtige promotie. Bij aankoop van 5 flesjes, krijg je het 6e flesje gratis! Zaterdag 13 arpil gratis degustatie! Grailee's: the Holy Grail of beers A premium low-alcohol Belgian Weissbier It's Belgian...

Business cooking bij Taste and Colours

Business cooking bij Taste and Colours

Geplaatst op 09/03/2019

met Team Pauwels waren we te gast bij Hilde en Dirkjan van Taste and Colours om een workshop gastronomisch koken. beelden zeggen meer dan woorden, vandaar de foto's met dank aan Cine Touch Media.  klik hier om een impressie te beleven van deze topavond met topmensen.

Wegenwerken in Heule.

Wegenwerken in Heule.

Geplaatst op 05/02/2019

Goethalslaan afgesloten voor verkeer van 11 februari tot en met 31 juli 2019Van maandag 11 februari tot en met woensdag 31 juli 2019 werkt de firma RTS BVBA uit Zedelgem aan de aanleg van een gescheiden riolering in de Goethalslaan.

Oh my Saké

Oh my Saké

Geplaatst op 31/01/2019

Japan is een fascinerend land. Saké hoort daar bij. we zijn gestart met een verrassend assortiment van verschillende saké's. Saké kan heel makkelijk een maaltijd vergezellen. Als aperitief bieden we een sprankelende Saké aan. hoe wordt Saké eigenlijk geproduceerd? klik hier voor een deskundige uitleg.

Klootzakske, blond bier met ballen

Klootzakske, blond bier met ballen

Geplaatst op 02/10/2018


Klootzakske, een, pittig, moutig, blond, bier, hoppige, toets, blond bier, ballen, Sellewie, Deerlijk, West-Vlaanderen, maffiaweekend, bier uit Deerlijk, bier uit Sellewie, klootzak, zelf gebrouwen, gelabeld, 8540, Sellewie, Sint-Lodewijk, Deerlijk

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

ijsbollen, ijblokken en -schilfers

Geplaatst op 03/04/2017

vanaf nu bieden wij ook ijsbollen, ijsblokjes en ijsschilfers aan. ook voor grotere hoeveelheden zijn wij voorzien met handige koelboxen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!