Nieuws

Vie het bier van de maand

Vie het bier van de maand

Geplaatst op 04/07/2022

Vie is het eerste bier van Brouwerij Ruimtegist.  De enige stadsbrouwerij van Kortrijk.  Zaterdag    9 Juli Gratis degustatie door Egbert en Arn. zij leggen uit waarom deze microbrouwerij werd opgericht.            Vie is een hazy blond bier van hoge gisting. Lichte troebel door de puur natuurlijke klaring zonder additieven. Volledig vegan. Licht gedryhopped met Amarillo-hop die zorgt voor de frisse citrustoetsen. De smaak is een combinatie van hopbitterheid met een lichte moutzoet door de Munichmout en de gist. Hergisting op fles. Een droge, tintelende afdronk.


Martha Sexy Blond   bier van de maand Juni

Martha Sexy Blond bier van de maand Juni

Geplaatst op 11/06/2022

Deze maand staat Martha Sexy Blond in de kijker van The Brew Society te Heule. Lokaler kan niet meer. Sterk blond bier van hoge gisting met nagisting op fles, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België.

word jij onze nieuwe teamplayer? Solliciteer nu!

word jij onze nieuwe teamplayer? Solliciteer nu!

Geplaatst op 23/09/2021

Full time all round medewerker                            Halftijds winkelbediende
                    CV sturen naar info@drankenpauwels.be

Claudette verrassend lokaal aperitiefbier

Claudette verrassend lokaal aperitiefbier

Geplaatst op 01/01/2021

Het nieuwe aperitiefbier Claudette eert boegbeeld Claude Dezitter van eetcafé Petit Paris in Kortrijk. Hij overleed bijna 5 jaar geleden. Het biertje zet ook het 40-jarig bestaan van Petit Paris in de schijnwerpers. “Eén geheim ingrediënt maakt Claudette extra speciaal: Saltverk Birch Smoked Salt of IJslands gerookt zout. Hierdoor krijg je bij het proeven van Claudette een zout accentje, in het midden van je tong. Een gerookte toets, waardoor het aperitiefbier een unieke smaak heeft

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!