Nieuws

Meestereske  bier van de maand Mei 2021

Meestereske bier van de maand Mei 2021

Geplaatst op 22/05/2021

Meestereske is één van de toppers van Brouwerij De Meester te Stasegem. Naast de brouwerij is er een gezellig brouwersbistro waar je alle bieren kunt degusteren samen met de fijne eetkaart. Zeker een bezoekje waard.

La Trappe Blond.   Bier van de maand

La Trappe Blond. Bier van de maand

Geplaatst op 03/04/2021

Proef de stilte
La Trappe Trappist is integer gebrouwen bier. Het smaakt naar meer. Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met monniken. De stilte.  Gratis degustatieglaasjes.

Drinxit magazine Maart.  Eindelijk Lente!

Drinxit magazine Maart. Eindelijk Lente!

Geplaatst op 19/03/2021

De voorjaarsfolder is er! Een folder vol lente-promoties! Een portie koers. Geniet van onze streekbieren van de maand, Karemont. Proef de heerlijke locale Puckolo Limonades! wat een nostalgie! keuze uit een aantal topwijnen! klik hier om dit allemaal te ontdekken. Lentekriebels gegarandeerd!

Kwaremont, bier van de maand

Kwaremont, bier van de maand

Geplaatst op 05/03/2021

KWAREMONT, MET LIEFDE GEBROUWEN VOOR ELKE FIETSER.
Kwaremont is het bier van kopmannen en kopvrouwen.
Maar vooral van iedereen met een hart voor fietsen.Kwaremont is de beloning na elke rit. Zelf getrapt of aangedreven...

Martha, Guilty Pleasure (Red/Rouge)

Martha, Guilty Pleasure (Red/Rouge)

Geplaatst op 02/02/2021

Bier van de maand  Bij aankoop van 12 flesjes een GRATIS glas.  Martha Guilty Pleasure   Gebrouwen met verse krieken is dit een bier van hoge gisting met een robijnrode kleur en een roodachtig bleek schuim. Dit bier heeft een geur en aroma van verse marsepein en een explosie van kersen en krieken. Spel van zoet en zuur..                               

Tripel I Like  nieuw, glutenvrij en uit Heule

Tripel I Like nieuw, glutenvrij en uit Heule

Geplaatst op 01/01/2021

Tripel I Like is het eerste bier van Lies en Pieter uit Heule. het verhaal is heel simpel. Lies wou dat Pieter een bier brouwde dat Lies graag drinkt. Zie zo. Volledig glutenvrij maakt deze tripel wel uniek. Lokaler dan dit, wordt het niet. de brouwers zijn Heulenaars. Nu verkrijgbaar in onze shop.  een leuke box met 16 flesjes is de cadeautip. Santé. meer info, klik hier

Claudette verrassend lokaal aperitiefbier

Claudette verrassend lokaal aperitiefbier

Geplaatst op 01/01/2021

Het nieuwe aperitiefbier Claudette eert boegbeeld Claude Dezitter van eetcafé Petit Paris in Kortrijk. Hij overleed bijna 5 jaar geleden. Het biertje zet ook het 40-jarig bestaan van Petit Paris in de schijnwerpers. “Eén geheim ingrediënt maakt Claudette extra speciaal: Saltverk Birch Smoked Salt of IJslands gerookt zout. Hierdoor krijg je bij het proeven van Claudette een zout accentje, in het midden van je tong. Een gerookte toets, waardoor het aperitiefbier een unieke smaak heeft

stijlvol nieuwjaar in jouw bubbel met Pommery Champagne

stijlvol nieuwjaar in jouw bubbel met Pommery Champagne

Geplaatst op 10/12/2020

Pommery is een bekend champagnehuis uit Reims, gesticht in 1836. Het was oorspronkelijk een klein champagnehuis van Louis Alexandre Pommery, met een jaarproductie van minder dan 100.000 flessen. 

thuisleveringen #blijf in uw kot

thuisleveringen #blijf in uw kot

Geplaatst op 08/04/2020

Beste klant, U kan steeds je bestelling thuis laten leveren. neem contact op via 056/35 91 88 of mail naar info@drankenpauwels.be   wij vragen geen minimumbedrag of aantal bakken. een verjaardagsgeschenk laten leveren kan perfect. betaling via overschrijving is steeds mogelijk vooraf.ook voor uw bedrijf is dit steeds mogelijk in de regio

Degustatiekalender 2020

Degustatiekalender 2020

Geplaatst op 28/02/2020

onze maandelijkse degustaties zijn bekend. Benieuwd? klik hier om te overzicht te ontdekken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!