Nieuws

Jupiler 2+1 gratis

Geplaatst op 27/06/2019

jupiler 2+1 gratis

cocktail mojito, taste it & enjoy it

cocktail mojito, taste it & enjoy it

Geplaatst op 20/06/2019

zaterdag 22 juni kan je gratis proeven van de cocktail Mojito, die klaargemaakt kan aangekocht worden. de warme dagen komen er aan. ideale verfrissing! Taste it & enjoy it. lokaal geproduceerd door Beernaert Import uit Roeselare
Drinxitmagazine Juni 2019

Drinxitmagazine Juni 2019

Geplaatst op 07/06/2019

inspiratie nodig voor vaderdag? ontdek onze geschenkverpakkingen. klik hier om alle promo's te ontdekken


Cuvée Des Trolls bier van de maand

Cuvée Des Trolls bier van de maand

Geplaatst op 03/06/2019

Cuvee des trolls is het biertje van de maand. kom hem gratis proeven op zaterdag 8 juni hier in onze shop. gratis glazenactie. e Cuvée des Trolls ontstond in 2000 in de tanks van microbrouwerij “Le Brasse-Temps“, destijds in Louvain-la-Neuve opgezet door Brasserie Dubuisson. Het is een ongefilterd blond bier met een natuurlijke sluier.
Het bier bevat enkel gist, mout, hop, suiker en water en heeft 7% alcoholvolume.
Na toevoeging van gedroogde sinaasappelschil tijdens het koken ontwikkelt het bier zeer aangename fruitige aroma’s, mooi in harmonie met een fijne, volronde smaak.

Degustatie De Poes bieren

Degustatie De Poes bieren

Geplaatst op 23/05/2019

zaterdag 25 Mei 2019 kan je in onze shop de range   van Brouwerij de Poes gratis degusteren. De Poes wint de ene award na de andere en staat garant voor kwalitatieve en hoogstaande Belgische bieren. Voor hen is de kwaliteit van ons eindproduct het allerbelangrijkste. Dit realiseren ze door het ambacht van het brouwen en de hedendaagse know-how hand in hand te laten gaan. Zij kiezen daarbij voor grondstoffen van eigen bodem en van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een mooi en complex bier van hoge gisting.

wijn in de kijker Le pive rosé, vin gris. 5+1 gratis

wijn in de kijker Le pive rosé, vin gris. 5+1 gratis

Geplaatst op 18/05/2019

De wijngaarden liggen in de Camargue tussen Nîmes en Marseilles. De wijnstokken staan in het zand en via een heel ingenieus waterirrigatiesysteem krijgt de plant zacht water die nodig is voor de overleving van de wijnstock. De wijn is sedert 2009 al een bio wijn, ...

Drinxitmagazine Mei 2019 BBQ, friends & drinks

Drinxitmagazine Mei 2019 BBQ, friends & drinks

Geplaatst op 16/05/2019

in dit magazine : ontdek het Ginette Gamma: biologische bieren ontstaan uit vriendschap, win een vliegreis met Ice Tea.promo's op oasis, orangina, maytea en san pellegrino fruit.  klik hier om al dat nieuws te ontdekken.

Moederdag

Moederdag

Geplaatst op 10/05/2019

op zondag 12 Mei worden alle mama's verwend als dankbaarheid voor alles wat deze dames voor hun kinderen betekenen. laat dit niet zomaar voorbij gaan. geen grote cadeau's maar een kleine attentie zodat zij weten dat je aan haar denkt. deze kleine attenties vind je in onze shop. 

gulden spoor pils bier.

gulden spoor pils bier.

Geplaatst op 06/05/2019

het eerste pareltje van de samenwerking tussen Gulden Spoor en brouwerij De Feniks is een pilsbier. gratis te degusteren op zaterdag 11 mei 2019 hier in onze shop.


Viven bieren gratis degustatie

Viven bieren gratis degustatie

Geplaatst op 26/04/2019

kom zaterdag 27 april zeker langs tussen 10h30 en 17h00 om de bieren van Viven gratis te degusteren. zij zullen ook een primeur aanbieden. tot morgen!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!