Nieuws

Degustatie De Poes bieren

Degustatie De Poes bieren

Geplaatst op 23/05/2019

zaterdag 25 Mei 2019 kan je in onze shop de range   van Brouwerij de Poes gratis degusteren. De Poes wint de ene award na de andere en staat garant voor kwalitatieve en hoogstaande Belgische bieren. Voor hen is de kwaliteit van ons eindproduct het allerbelangrijkste. Dit realiseren ze door het ambacht van het brouwen en de hedendaagse know-how hand in hand te laten gaan. Zij kiezen daarbij voor grondstoffen van eigen bodem en van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een mooi en complex bier van hoge gisting.

Drinxitmagazine Mei 2019 BBQ, friends & drinks

Drinxitmagazine Mei 2019 BBQ, friends & drinks

Geplaatst op 16/05/2019

in dit magazine : ontdek het Ginette Gamma: biologische bieren ontstaan uit vriendschap, win een vliegreis met Ice Tea.promo's op oasis, orangina, maytea en san pellegrino fruit.  klik hier om al dat nieuws te ontdekken.

Moederdag

Moederdag

Geplaatst op 10/05/2019

op zondag 12 Mei worden alle mama's verwend als dankbaarheid voor alles wat deze dames voor hun kinderen betekenen. laat dit niet zomaar voorbij gaan. geen grote cadeau's maar een kleine attentie zodat zij weten dat je aan haar denkt. deze kleine attenties vind je in onze shop. 

Viven bieren gratis degustatie

Viven bieren gratis degustatie

Geplaatst op 26/04/2019

kom zaterdag 27 april zeker langs tussen 10h30 en 17h00 om de bieren van Viven gratis te degusteren. zij zullen ook een primeur aanbieden. tot morgen!


Drinxitmagazine April 2019

Drinxitmagazine April 2019

Geplaatst op 18/04/2019

De hoogdagen van het wielerseizoen met Kwaremont bier • Coupe Fleur ‘for everyone’ met Roomer en gratis cava • Veertien pils kopen, tien gratis: zotte promo op Maes en Cristal Alken   NIEUW: Schweppes Russchian, met een toets van bessen, hibiscus en wortel  Dikke Jan, artisanaal streekbier met eigenzinnige kenmerken klik hier om alles te ontdekken.

Grailee's Wheatbeer. relax it"s Belgian

Grailee's Wheatbeer. relax it"s Belgian

Geplaatst op 04/04/2019

deze maand staat het lokale bier Grailee's in the picture. zij voorzien een prachtige promotie. Bij aankoop van 5 flesjes, krijg je het 6e flesje gratis! Zaterdag 13 arpil gratis degustatie! Grailee's: the Holy Grail of beers A premium low-alcohol Belgian Weissbier It's Belgian...

Driinxitmagazine  Maart 2019 is er!

Driinxitmagazine Maart 2019 is er!

Geplaatst op 14/03/2019

ons eerste Drinxitmagazine voor dit jaar is er.  De eerste zonnestralen komen er zeker aan. Chimay Tripel: combineert zoetheid en bitterheid met een zeldzame balans. Bulldog gin samen met Franklin&Sons. klik hier om alle promo's te ontdekken. veel plezier.

Kwaremont is het bier van de maand Maart

Kwaremont is het bier van de maand Maart

Geplaatst op 13/03/2019

Deze maand is het Koersbier Kwaremont van brouwerij De Brabandere ons bier in de kijker. op zaterdag 23 Maart komt de koerslegende Nico Mattan voor U het Kwaremont bier tappen zodat je van dit pittig biertje kan proeven. De koers is van ons!


Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag

Geplaatst op 08/03/2019

in het kader van Internationale vrouwendag, willen we graag een attentie voorzien voor elke dame die vandaag in onze shop langskomt. U ontvangt gratis een flesje Julia beer. Cheers en geniet van deze dag.

Carnaval Gullegem

Carnaval Gullegem

Geplaatst op 22/02/2019

de carnavalsgekte breekt terug los in Gullegem. wij, met dranken Pauwels zijn een trotse leverancier en partner bij dit event. het volledige programma vind je hier. onder 'evenementen'.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!